Serowarnia Magdalenka

autor: admin_ryneksmaku

To małe przedsiębiorstwo gdzie priorytetem są dwie wartości: JAKOŚĆ oraz ŚWIEŻOŚĆ. Produkty wyrabiane są na bieżąco, według starodawnych metod, co pozwala zachować powyższe cechy. Ich pasją są tradycyjnie, ręcznie wyrabiane sery, masło, kefiry, maślanki.
Do ich produkcji używają tylko świeżego mleka – krowiego, owczego i koziego oraz naturalnych dodatków wysokiej jakości – podpuszczki, kultur starterowych i naturalnych przypraw.
W ich ofercie znajdziecie również domowe, robione na miejscu ciasteczka i ciasta w tym torty bezowe.
Truskawką na torcie są dania obiadowe, przygotowywane na miejscu z najświeższych składników: sałatki fit- na bazie makaronu, mixu sałat oraz kasz, jogurt z musli i owocami oraz pyszne Wędliny z Liszek.

0 komentarz
0

You may also like

Zostaw komentarz