Herbas – kiszonki

autor: admin_ryneksmaku

Przygoda Herbas z kiszonkami zaczęła się pół roku temu, kiedy szukano naturalnych metod wspierania organizmu. Wtedy jeszcze nie wiedzieli, że będzie to początek przygody z fermentacją. Przygotowanie kiszonek nie jest proste i wymaga przede wszystkim cierpliwości oraz ciężkiej pracy. W tworzenie swoich produktów wkładają całe serce. Pracują z przyjemnością, aby móc się podzielić dobrymi rzeczami z innymi. Kiszonka smakuje jak zdrowie, przypomina smak z dzieciństwa. Kiedy porównujemy kiszonki sklepowe z naszymi produktami, to jesteśmy szczęśliwi, że to robimy.

Jako miłośnicy tradycji możemy śmiało stwierdzić, że produkty fermentowane są wytwarzane z pasją, ze szczególną dbałością, o jakość i smak. Dają klientowi możliwość konsumowania produktów smacznych i zdrowych. Kiszone warzywa powinny być podstawą zdrowej diety nie tylko w sezonie jesienno-zimowym, ale przez cały rok. Po co szukać rewelacji smakowych po całym świecie, jeżeli mamy tak znakomite i doskonałe wyroby polskie. Herbas stworzył własne metody kiszenia, bez stosowania chemicznych dodatków, z zachowaniem specyfiki procesów fermentacji – to nieodłączna cecha tradycyjnych polskich produktów. Wszystkie ich produkty oparte są na własnej, domowej recepturze. Do produkcji wykorzystują starannie wyselekcjonowane warzywa i owoce. Nie stosują sztucznych konserwantów, barwników czy chemicznych aromatów. Firma kładzie także duży nacisk na ekologię i dbałość o środowisko, dlatego też wszystkie nasze produkty pakowane są w opakowania podlegające recyklingowi.

0 komentarz
0

You may also like

Zostaw komentarz